Posted on: نوامبر 10, 2021 Posted by: admixxxdkn Comments: 0

خواص سیر سیاه برای سلامتی و کنترل بیماری

احتمالاً بیشتر شما فقط با سیر سفید آشنایی دارید و این اولین بار است که در مورد سیر سیاه می شنوید، سیر تیره ای که مانند سیر سفید فواید زیادی برای سلامتی دارد. در این بخش برای سلامتی، گزینه‌های مختلفی را برای سیر به شما پیشنهاد می‌کنیم، اما مهم‌تر از همه باید بدانید که به دلیل انرژی‌زا بودن سیر سیاه، خوردن آن هنگام خواب توصیه نمی‌شود.

سیر سیاه دکتر بیز چیست؟

سیر سیاه دکتر بیز همان سیر سفید تخمیر شده است که 4 تا 5 برابر سیر معمولی خواص درمانی دارد. سیر تازه به مدت 60 تا 90 روز در دمای 60 تا 77 درجه و رطوبت 80 تا 90 درصد نگهداری می شود. سیر پس از تخمیر تبدیل به ژله می شود و رنگ آن سیاه می شود و طعم شیرینی دارد.
سیر سیاه حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به سیر تجاری است و خاصیت شفابخشی و بافت نرم دارد و به عنوان ادویه در آسیا به ویژه در ژاپن کاربرد فراوانی دارد. سیر سیاه شیرین برای پخت و پز و خوردن با معده خالی ایده آل است، بنابراین آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

تفاوت سیر ساده و سیاه

سیر تازه حاوی تقریباً 63 درصد آب، 28 درصد کربوهیدرات (فروکتان)، 2.3 درصد ترکیبات گوگردی، 2 درصد پروتئین (آلیناز)، 1.2 درصد اسیدهای آمینه آزاد (آرژنین) و 1.5 درصد فیبر است.

سیر سیاه نسبت به سیر خام تازه آلیسین کمتری دارد، اما دارای غلظت بالاتری از آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید است.
سیر سیاه دارای فعالیت بیولوژیکی به طور قابل توجهی بالاتر از سیر تازه است و حاوی اسیدهای آمینه، پلی فنول ها و فلاونوئیدها است.

سیر سیاه مقدار بیشتری از ترکیبی به نام S-alylcysteine دارد. آلیل سیتین به جذب آلیسین در بدن کمک می کند.

مواد مغذی موجود در 15 گرم سیر سیاه

    کالری: 40
    پروتئین: 2 گرم
    چربی: 0 گرم
    کربوهیدرات: 8 گرم
    فیبر: 3 گرم
    شکر: 4 گرم

سیر سیاه همچنین حاوی مقادیر خوبی از موارد زیر است:

    ویتامین سی.
    ویتامین های B1، B2، B3، B6
    اسید فولیک
    کلسیم
    منگنز
    منیزیم
    فسفر
    فلز روی
    اهن

سیر سیاه برای چیست؟

انگور سیاه خواص زیادی دارد که برخی از آنها به شرح زیر است:
سرشار از آنتی اکسیدان

سیر سیاه دارای آنتی اکسیدان قوی و قابلیت هضم است، سیر سیاه حاوی پلی فنولیک اسید لینولئیک سولفوریک است و 18 اسید آمینه از 20 اسید آمینه مورد نیاز بدن را تامین می کند.
فشار خون پایین

خواص سیر سیاه 10 برابر سیر تازه است زیرا از بیماری های قلبی پیشگیری می کند، فشار خون را کاهش می دهد و خون را رقیق می کند. سیر سیاه به دلیل خاصیت چربی زدایی از تنگ شدن رگ های خونی جلوگیری می کند و از فشار خون بالا و خطر سکته جلوگیری می کند.

Leave a Comment