Comments: 0 Posted by: admixxxdkn Posted on: ژوئن 23, 2020

[ad_1]

Tucked دور در متوسطی تاسیسات انبار فقط در خارج از سانتا رزا, سرود شلتون شراب آن شناخته شده است چهار bodacious Zinfandels – راکی رزرو, سرنوشت زین, چیزی وحشی و Monga زین – plus سحر و جادو سیاهاواخر برداشت Zin. هر شراب دارای شخصیت خود را متمایز از بقیه دریافت غریب نام انعکاس سرود عشق برای کلمات و شراب.

قبل از مطالعه تهیه شراب در UC Davis, سرود, شد, شعر, عمده. نیازی به گفتن شراب مورد علاقه نقل قول است که “شراب بطری شعر” توسط رابرت لوئیس استیونسون. کارول سقوط در عشق با شراب در ابتدا بوی به معنای واقعی کلمه. پس از تجربه طعم شراب پیری در بشکه های بلوط در حالی که تور Sebastiani کارخانه شراب سازی با پدر و مادر او آن چنان فریبنده است که آن را به خود جلب کرد کارول به زندگی خود کار به عنوان یک شراب.

به عنوان یک زن در طول دهه 1970 در یک مردسالار صنعت کارول را راه نیست همیشه آسان است.

“به عنوان یک کوتاه, سرزرد, سینه کلان, زن, من تا به حال به اثبات خودم بارها و بارها به تصمیم گیری است که می تواند پول در,” او می گوید. “من یک سوپر تهاجمی یا رقابتی فرد و تعداد زیادی از مدیر عامل می خواهید به فشار دکمه های خود را و ببینید تا چه حد شما بروید. من موفق به غلبه بر است که با کمک از شوهر من است.”

کارول ویژگی های زیادی از موفقیت خود را به مربیان در طول سال. او تا به حال لذت بردن از کار تحت لیزا Van der آب در اولین از نوع خود در کشور) مستقل شراب تجزیه و تحلیل آزمایشگاه به نام شراب آزمایشگاه که الهام گرفته از کارول به ميكروب و کار گسترده با مخمر گونه است.

در حالی که کار برای رابرت Mondavi کارخانه شراب سازی در سال 1978 او تحت Zelma در سال گذشته او وجود دارد به عنوان رئیس اشپزخانه. کارول الهام گرفته شده بود Zelma ثابت تشنگی برای دانش است. “او الهام بخش من برای نگه داشتن ذهن باز می گوید:” کارول. “بر خلاف Zelma بسیاری از مردم یک فرمول است که آنها چوب است که آنها آموخته از رئیس خود را قبل از آنها. شما باید برای انطباق انعطاف پذیر باشید و سعی کنید از جدیدترین تکنولوژی که در حال آمدن است.”

در زیر یکی از کالیفرنیا تاثیر گذار ترین سازان آندره Tchelistcheff سرود آموخته اند به یک انتظار بالا برای جزئیات بیشتر. “او آنقدر وسواس در مورد جزئیات می گوید:” کارول. “و من خیلی بی در زمان, اما من متوجه شدم که حق با او بود. این چیزی است که متمایز واقعا بزرگ شراب از فقط خوب است. مردم فقط فکر می کنم شراب باعث می شود خود را. که BS!”

در طول سال کارول به توسعه سبک خود او. “من در تلاش برای کیفیت deliciousness,” او می گوید. “من عاشق دیدن به نظر می رسد در چهره مردم زمانی که آنها آن را دریافت کند’ و تفاوت طعم از کیفیت شراب من نسبت به آنچه که آنها استفاده می شود.”

کارول شلتون شراب تولید 5000 نفر در سال با توزیع در سراسر ایالات متحده و بین المللی است. با یک چشم به آینده کارول به اضافه شدن چند غیر زین varietals-اغوا کننده سفید رون ترکیب به نام Coquille Blanc خشک قرار ملاقات گذاشتن آناناس یک Pinot نوآر و چند ریزه اندام Sirahs و Cabernet Sauvignons-و به آرامی افزایش تولید برای دیدار با خواسته برای او شراب.

در عین حال کارول حفظ نقش خود به عنوان “ملکه Zin.” او می گوید: چیزی که مورد علاقه او در مورد زین است که ندارد بد بو استاندارد اروپا برای زندگی است. “کالیفرنیا مجموعه استاندارد,” او می گوید. “آن را مستقیم و میوه رو به جلو است.”

ما به سلامتی به که!

[ad_2]

Leave a Comment